Afstudeerconcert Maris Mae, zang Popacademie

De Goudse Schouwburg Boelekade 67, Gouda Kleine Zaal

Maris Mae is de artiestennaam van Mariska Veringmeier, 4e jaars zangstudente aan de Popacademie. Ze schrijft country-folk muziek met een vleugje pop waarin storytelling en de sfeer centraal staan. 
Oorspronkelijk komt Mariska uit Waddinxveen, gelegen naast Gouda. Om terug te gaan naar haar 'roots' organiseert ze haar afstudeerconcert in de Goudse Schouwburg in Gouda. 

Op 9 juni presenteert ze haar debuut EP 'Homebound' samen met haar band, waar ze ook haar eerdere singles 'Heart full of Dreams' en 'Cover the Sky' zal laten horen.
Mariska hield als kind al enorm van verhalen, vooral sprookjes. Ze begon zelf ook met schrijven en ontwikkelde dit later tot songwriting. Ze haalt haar inspiratie uit de beschrijvende lyrics van Ilse DeLange en de prachtige harmonieën van The Staves. Na haar afstudeerconcert start ze haar theehuizentour in Twente om ook in die regio haar muziek ten horen te brengen.

Kom luisteren naar een avond vol met persoonlijke verhalen in een country jasje met volop gitaren en harmonieen. Van hoopvolle, lieve liedjes tot countryrock nummers om mee te zingen! Een kaartje kost € 12,50.

Tickets

Disciplines

Muziek

Ook interessant