Femke Evers: De Kunst van Klein

Femke Evers: De Kunst van Klein

Docent Muziek
Hoftheater Voorhof 2, Raalte
Femke Evers: De Kunst van Klein

'De Kunst van Klein' is de afstudeervoorstelling van Femke Evers, studente bachelor Docent Muziek ArtEZ Conservatorium in Zwolle

De Kunst van Klein is een voorstelling waarbij mensen hun verhaal gaan delen door middel van muziek. Een kwetsbare voorstelling met mooie verhalen na een gesloten tijd. Bij deze voorstelling komen verschillende generaties samen op één podium, maar liefst 25 mensen.  Kinderen, pubers en volwassenen zullen samen hun verhaal delen of juist alleen. Iedereen heeft namelijk een verhaal en we kunnen nog een hoop leren van elkaar. Door de afwisseling van humor en diepe teksten wordt de avond gevuld met prachtige muziek. Verschillende thema’s komen voorbij zoals bijvoorbeeld liefde, verlies en zelfliefde. De Kunst van Klein is een betekenisvolle en unieke voorstelling waarbij er geen afstand is tussen het publiek en het podium.

Wat is uw verhaal? Wat zou jij zingen, wat je nooit durft te zeggen?

Femke Evers zit momenteel in jaar 4 van de opleiding Docent Muziek. Zij doet hoofdvak zang en beheerst daarnaast de basis op begeleidingsinstrumenten als gitaar en piano. Femke werkt op verschillende basisscholen als muziekdocent en is dirigente van een kinderkoor en een puberkoor. 

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen

Ook interessant