Fabiënne Schadee: Zegevier

Fabiënne Schadee: Zegevier

Docent Muziek
Stad & Esch Ezingerweg 52, Meppel
Fabiënne Schadee: Zegevier

'Zegevier' is een muzikale theatrale afstudeervoorstelling van Fabiënne Schadee, studente bachelor Docent Muziek ArtEZ Conservatorium in Zwolle

Zegevier: met regie van Tijmen Knol (student Docent Theater NHL Stenden), in samenwerking met Stad & Esch Meppel en Ça va bien.

Tijdens deze voorstelling vindt er een samenwerking plaats tussen de VWO 5 leerlingen muziek- en theater van de middelbare school Stad & Esch te Meppel. De leerlingen schreven eigen nummers en scènes over hun identiteit. De examenleerlingen-muziek voeren deze eigen nummers uit samen met een band van het ArtEZ Conservatorium te Zwolle.

Fabiënne Schadee is de zangeres van het muzikale duo Ça va bien. Naast de eigen nummers en monologen van de examenleerlingen, zal Ça va bien een exclusieve EP-preview ten gehore brengen in de voorstelling. Ça va bien bestaat uit Sara van den Brink (19) op de harp en Fabiënne Schadee (21) als vocaliste. Ze schrijven Nederlandstalige alternatieve pop, waarbij onderwerpen en gevoelens uit het dagelijkse leven centraal staan. Hun nummers laten ze live horen met loopstations, waarmee harp en zang een eigen band vormen. De harp wordt hiermee uit zijn klassieke context getrokken en in een ander daglicht gezet.

Reserveren
U kunt deze voorstelling gratis bezoeken.
Om plaatsen voor deze voorstelling te reserveren: stuur een mail naar fschadee@stadenesch.nl. Zet in deze mail uw naam en het aantal kaarten dat u wilt reserveren.

 

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen

Ook interessant