Lunchconcert Cross-over: klassiek, pop & elektronisch

Lunchconcert Cross-over: klassiek, pop & elektronisch

Muziekcentrum Enschede Noorderhagen 27, Enschede Theaterzaal conservatorium
Lunchconcert Cross-over: klassiek, pop & elektronisch

Een crossover lunchconcert: een concert waarin muzikanten van verschillende disciplines, van klassiek tot elektronische muziek elkaar ontmoeten, inspireren en beïnvloeden.

Een nieuw spannend lunchconcert voor de talentvolle musici van ArtEZ en haar bezoekers. We gaan met dit lunchconcert buiten de gebaande paden en nemen de bezoeker graag bij de hand op dit muzikale avontuur. 

Lunchen kan natuurlijk ook. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar.  

Kaartverkoop
Een kaartje kost 5 euro, de opbrengst gaat naar de studenten.

Kaartje bestellen

Coronamaatregelen
Bezoekers vanaf 13 jaar dienen een coronatoegangsbewijs te tonen. Wat betekent dat voor jou? Voor een voorstelling of concert laat je bij de ingang jouw coronatoegangsbewijs zien. Je kunt het via de CoronaApp of via www.coronacheck.nl aanmaken als je beschikt over een:

  • vaccinatiebewijs (de bijbehorende QR-code is te downloaden in de speciale app of eventueel schriftelijk op te vragen bij jouw huisarts); of
  • een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud (let op, regel dit via www.testenvoortoegang.org zodat je een QR code ontvangt); of
  • een herstelbewijs van corona van maximaal 6 maanden oud (te downloaden in een speciale app).

*Gele boekjes, negatieve testuitslagen van zelftest of uitslagen van derde partijen die testen aanbieden kunnen wij helaas niet controleren en zijn niet geldig als toegangsbewijs.

Disciplines

Muziek

Ook interessant