Lunchconcert: Chris Egbers, Singer songwriter

Muziekcentrum Enschede Noorderhagen 27, Enschede Kleine Zaal

Chris Egbers maakt onthaastende indiepop-songs: liedjes met een kop en een staart, waarin ruimte is om te verdwalen. De muziek is zowel sfeervol als toegankelijk en wordt gekenmerkt door Chris’ stem. 

Achter de metaforische teksten ligt een dieper verhaal: “Aan mijn muziek vertel ik dingen die ik niet hardop durf te zeggen, maar die ik stiekem al wel weet.” Inspiratiebronnen zijn o.a. Bertolf, John Mayer, Kings Of Convenience en The War On Drugs.   Chris is vierdejaars student aan de ArtEZ Popacademie in Enschede.

De lunchconcerten zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende muziekgenres. Studenten van ArtEZ en Codart en jonge talentvolle musici zorgen samen voor een gevarieerd programma, van kamermuziek tot jazz. Lunchen kan natuurlijk ook. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar. De concerten duren ongeveer een uur en starten om 12.30 uur. 

Kaartverkoop
Een kaartje kost 5 euro, de opbrengst gaat naar de studenten.

Kaartje bestellen

Coronamaatregelen
Bezoekers vanaf 13 jaar dienen een coronatoegangsbewijs te tonen. Wat betekent dat voor jou? Voor een voorstelling of concert laat je bij de ingang jouw coronatoegangsbewijs zien. Je kunt het via de CoronaApp of via www.coronacheck.nl aanmaken als je beschikt over een:

  • vaccinatiebewijs (de bijbehorende QR-code is te downloaden in de speciale app of eventueel schriftelijk op te vragen bij jouw huisarts); of
  • een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud (let op, regel dit via www.testenvoortoegang.org zodat je een QR code ontvangt); of
  • een herstelbewijs van corona van maximaal 6 maanden oud (te downloaden in een speciale app).

*Gele boekjes, negatieve testuitslagen van zelftest of uitslagen van derde partijen die testen aanbieden kunnen wij helaas niet controleren en zijn niet geldig als toegangsbewijs.

Disciplines

Muziek

Ook interessant