Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Finals Grote Kerk
Finals Grote Kerk finals Grote Kerk Zwolle

finals 360 tour

finals Grote Kerk Zwolle

Welkom bij de digitale rondleiding van de finals expositie van ArtEZ Art & Design Zwolle. De expositie wordt gehouden in de Grote Kerk in Zwolle. Ben je niet in de gelegenheid is om de expositie fysiek te bezoeken? Maak dan gebruik van onze digitale opties: beleving via een drone vlucht of een 360 graden rondleiding. En bekijk hier het studentenwerk per thema.   

  1. YouTube
  2. Instagram
finals 360 tour

Drone vlucht: vlieg door de kerk

Ervaar via de beelden van onze drone hoe het is om vanuit vogelperspectief door de kerk te zwieren om zo het werk van studenten te bekijken: 

Virtuele rondleiding: 360 graden tour

Wil je zelf over de expositie rondlopen, maar lukt het je niet om dat fysiek te doen? Dan is de 360 rondleiding echt een aanrader. Via je scherm en een simpele muisklik wandel je rond in de kerk, kun je om je heen kijken en zo in jouw tempo de hele expositie bekijken. De opleidingen zijn verdeeld over de kerk. Als je bij een specifieke opleiding bent aangekomen, dan klik je op de link en kom je automatisch op de pagina’s van de studenten van die opleiding. Zo kun je in alle rust de aanvullende informatie van de studenten lezen: over het werk, de scriptie en natuurlijk de student zelf. Ben je uitgelezen? Ga dan terug naar de rondleiding en klik je een weg door de kerk!

Direct naar de 360 tour.

Let op: behalve met je muis en scrollwheel kun je ook met de cursortoetsen navigeren: vooruit, achteruit en links rechts. Met shift erbij kun je ook om je heen kijken. Veel kijkplezier!

Opleidingen die meewerken aan de expo: