Docent Dans Event

Docent Dans Event

Docent Dans
ArtEZ Onderlangs 9, Arnhem
Docent Dans Event

EDUCATION - DD in de rol van docent staat vandaag centraal 


Een nieuwe generatie getalenteerde dansdocenten is klaar voor het werkveld en staat te popelen om aan de slag te gaan als docent, maker, danser en ondernemer. Tijdens het DOCENT DANS EVENT sluiten de vierdejaars Bachelor Docent Dans hun studie in stijl af met creatieve presentaties van hun zeer diverse afstudeerprojecten.
Maak kennis met Elisa, Leticia, Kiki, Ilja, Fiona, Ashley, Anka, Tess, Rimke, Jinte, Robbert, Anne-Marie, Caya, Johanna, Suze, Suzanne en Kelly!

En niet alleen de vierdejaars zijn te bewonderen tijdens dit event: alle studenten van de Bachelor Docent Dans leveren een bijzondere bijdrage! Samen verzorgen ze een bijzonder gevarieerd en uniek programma vol uitwisselingen en presentaties. De creativiteit, het talent en doorzettingsvermogen spat van de choreografieën, producties en projecten af! Vanuit de onderzoekende en ondernemende mind-set van de opleiding en haar studenten is er dit jaar gekozen voor een vernieuwde opzet van dit event. Er is nog meer ruimte om de verschillende rollen die bij het dansdocentschap horen bij elkaar te laten komen.

Laat je verrassen door dit dynamische en energieke programma van 22 t/m 25 mei!

Download het blokkenschema

DOCENT DANS VERBINDT
ArtEZ Bachelor Docent Dans biedt danstalent een tópopleiding, via een persoonlijk ontwikkeltraject in een multidisciplinaire en internationale omgeving. De studenten ontwikkelen hun artistieke en pedagogische skills als docent, danser, maker en ondernemer in verschillende contexten in de samenleving.
Onderzoek en samenwerking vinden wij belangrijk. Nieuwe dansstromingen, culturele diversiteit en een betekenisvolle uitstroom in een brede context zijn de vernieuwende kenmerken van ArtEZ Bachelor Docent Dans. Dans kan overal in de maatschappij van betekenis zijn en daar speelt de opleiding op in. Op de (dans)vloer, via onderzoek en uitdagende samenwerkingen. Maak het mee!

Disciplines

Dans , Docentenopleiding

Ook interessant