AKI  ArtEZ Finals

Finals expositie AKI Academy of Art & Design

Crossmedia Design Fine Art Moving Image
AKI ArtEZ Hulsmaatstraat 35, Enschede
AKI  ArtEZ Finals

De overzichtsexpositie met werk van afstudeerders van AKI Academy of Art & Design in Enschede is van vrijdag 29 juni tot woensdag 4 juli te zien in en om het AKI academie gebouw. 

Er is werk te zien van afstudeerders van de opleidingen Fine Art (Painting, Sculpture, Media), Crossmedia Design en Moving Image. Een bezoek aan deze expo is, naast een feest, een must voor wie op de hoogte wil zijn van wat de nieuwste generatie kunstenaars en designers beweegt. De feestelijke opening van de expositie is vrijdag 29 juni om 16.00 uur in het gebouw van de AKI. Dat is ook het moment waarop - vers van de pers - de eindexamencatalogus 2018 met werk van alle afstudeerders, wordt gepresenteerd.

Vier afstudeerders in Concordia
Afstudeerders Pjotr Stam, Maria Britze, Theresa Hochhard en Alex Subota exposeren hun eindexamenwerk tot en met zondag 8 juli in Concordia. Hun expositie wordt eveneens op 29 juni, maar later op de avond, om 19.15 geopend in Concordia. Voor uitgebreide info: https://www.concordia.nl/beeldende-kunst/aki-finals-2018/

 

 

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving

Ook interessant