5 t/m 15 juli ArtEZ finals academie voor Art & Design Zwolle

Animation Design Comic Design Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Graphic Design Illustration Design Interieurarchitectuur Interieurarchitectuur Interieurvormgever Kunsteducatie
ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle het eindexamenwerk is te zien op twee locaties: de Grote Kerk aan de Grote Markt en in de academie voor Art & Design aan de Rhijnvis Feithlaan in Zwolle

Van donderdag 5 t/m zondag 15 juli presenteren ruim negentig studenten van ArtEZ academie voor Art & Design in Zwolle twee weken lang hun eindexamenwerk in de Grote Kerk aan de Grote Markt en in de academie voor Art & Design aan de Rhijnvis Feithlaan in Zwolle. Hét moment om kennis te maken met de nieuwe lichting striptekenaars, animatoren, illustratoren, ruimtelijk ontwerpers, interieurvormgevers, grafisch ontwerpers en docenten beeldende kunst en vormgeving. Het aanvullende programma geeft je een blik in het hedendaagse landschap van kunst en design. 

Benieuwd naar het finals aanbod per opleiding? Kijk dan op één van de links hieronder:

Animation Design
Comic Design
Graphic Design
Illustration Design
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving
Interieurarchitectuur (IN__architectuur Associate degree)
Interieurarchitectuur (IN__architectuur Bachelor)
Master Interieurarchitectuur (IN__architecture)
Master Kunsteducatie

Naast de finals van de opleidingen, is er tijdens de finals Art & Design Zwolle meer te zien en te doen. De ROOMdag HUMAN MATTERS FUTURE biedt een programma over actualiteit en de betekenis van kunst, design en kunstonderwijs. Tijdens de ArtEZ finals tours ontdek je nieuwe manieren om kunst te maken, ontmoet je de makers en krijg je inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Oud-studenten laten hun werk zien bij Retroperspectief.

OPENINGSTIJDEN FINALS ART & DESIGN ZWOLLE

maandag t/m vrijdag

11.00 - 21.00 uur

zaterdag

11.00 - 18.00 uur

zondag

11.00 - 17.00 uur

Let op: van zaterdag 30 juni tot en met zondag 15 juli a.s. werkt NS aan het spoor rond station Zwolle. Wie naar de finals wil komen per trein: er rijden van/naar Zwolle bussen in plaats van treinen.

Hier vind je de meest actuele informatie.

Ook interessant