Final Master of Music - Tobias Wenting

Final Master of Music - Tobias Wenting

Music
Theater aan de Rijn Kleine Oord 33 (ingang: Bartok Park, achter het Feestaardvarken), Arnhem
Final Master of Music - Tobias Wenting

From June 7 till July 1, 2022, the final exams of the bachelor and master of Jazz & Pop Arnhem will take place.

Dwaalspoor - Muzikaal Cabaret 

Een modelbouwer wil niets liever dan gezien worden. Maar voor iemand die werkt in miniatuur, is de echte wereld angstaanjagend groot. Een reusachtig landschap waar ontzettend veel treinen rijden, maar waar desondanks lang niet iedereen een van die felbegeerde zitplekken lijkt te hebben. 

Kleinkunstenaar en pianist Tobias Wenting geeft samen met accordeonist Dirk Overbeek een ontroerend en virtuoos inkijkje in het leven van een modelbouwer. In ‘Dwaalspoor’ word je mee op reis genomen naar een overzichtelijk miniatuurlandschap waar wel iedereen een zitplek heeft. 

De voorstelling is in het Nederlands. 

Credits

Tobias Wenting (tekst, muziek, piano) 
Dirk Overbeek (accordeon, bas) 
Regie: Annelies Herfst 
Illustraties: Laura Daelemans 

Tobias speelt piano vanaf zijn zevende. Na zijn klassiek pianostudie aan de School Voor Jong Talent, besloot hij zijn blikveld te verruimen door Compositie voor Film en Theater te studeren aan ArtEZ Arnhem. Op ArtEZ kwamen zijn liefde voor pianospelen, componeren, zingen en tekstschrijven samen binnen de Nederlandse kleinkunst. Tobias zijn theaterwerk omvat virtuoze muzikale en tekstuele verrassingen. Hij is voortdurend op zoek naar onconventionele manieren waarop muziek en tekst samen kunnen komen.  

Web: http://tobiaswenting.com
Linked-In: https://www.linkedin.com/in/tobias-wenting-38106414a/?originalSubdomain=nl
Facebook: https://www.facebook.com/Artiestenpagina-Tobias-Wenting-107400384060184/

Accordeonist Dirk Overbeek laat in alles wat hij doet de veelzijdigheid zien van zichzelf en zijn instrument. In 2021 studeerde Dirk af aan het ArtEZ conservatorium in de richting Jazz & pop. In een hokje valt Dirk niet te plaatsen. Hoe graag hij dat misschien voor de duidelijkheid wel zou willen, juist buiten de lijntjes komt hij het beste tot zijn recht.

Participating students

Tobias Wenting

Disciplines

Music , Theatre

Tickets

Voor dit evenement dient u een gratis kaartje te reserveren.

Book tickets