Go to the main content Arrow right icon
-

ArtEZ Art & Design Zwolle finals exhibition in Grote Kerk

  • Finals

This year ArtEZ Art & Design once again organizes the finals exhibition at Academiehuis Grote Kerk Zwolle, in the heart of Zwolle. After a tough year with Corona impacting us all, we can once more look forward to a great exhibition! Students and staff are really looking forward to this exhibition, which will be on display from July 1 to 11.  

-
De Grote Kerk - Academiehuis Grote Markt 18 Zwolle, Visit live and online

This is an ArtEZ finals event

Visit finals website
Finals expositie Art & Design Zwolle in Grote Kerk
Finals expositie Art & Design Zwolle in Grote Kerk

The exhibition can be visited not just physically but also online. Students will present themselves on their own online page and digital tours will be given. We are also experimenting with drones, 360-degree camera tours and themed tours. This page will soon contain the full program.

In addition to our exhibition in the Grote Kerk, we are presenting ourselves as part of 'PROTO'. PROTO is a multi-day Art & Design exhibition in which graduating MBO and HBO students from Zwolle and professionals in the art and design field show their work. Besides the exhibition in the Grote Kerk, there will be a beautiful glass container in the Spoorzone (at platform 038) where we will present the work of selected students.

Take a look for yourself at PROTO Zwolle

 We were able to capture the grand opening of the finals exhibition edition 2021 on film so that all people who could not be present due to the corona measures, could join this party! Watch the video below:/media/agenda/zwolle-finals-2021.jpg

Participating students

Aiden van der Meulen, Albert Venendaal, Alexine de Kraa, Alma de Lange, Amanda van de Meent, Amber Macnack, Anne Smink, Annemieke Haaksman, Anouk van der Meer, Arda Pehlivanlı, Arnee Hobma, Bregje Hoogenbosch, Brenda Ferreira dos Santos, Bryand Prinsen, Celin Rohrig, Celine Wessels, Chantal Kluitman, Charlotte Kornet, Charmanie Bansie, Chayenne Pinkster, Christine de Kort, Coen van Kaam, Dalou van Eembergen, Daniek Busch, Daniela Klooster, Didi van Wolfswinkel, Edith Huis in t Veld, Eline Smallegange, Eljo van Zetten, Ella Sangster, Ellen Journee, Elsbeth Brouwer, Esmeralda Dunnewind, Esmée Wechgelaer, Funda Beyribey, Hannah van der Heide, Hannes Schievink, Imke Hamstra, Ingrid Krabbe, Iris Mulder, Isa Dammers, Jacqueline Kerssens, Jan Erik Fokke, Janneke Harrewijn, Janny de Graaf, Jeanine Schuring, Jits Tetteroo, Joep van Hemert, Jorine Groenendijk, Julia Eikelenboom, Julian Vennik, Kimberley de Ruyter, Lea Friedrich, Leoni Bröring, Leonieke Pieket Weeserik, Leticia van Neerven, Lieke Verrips, Lieke van der Kolk, Linde Wolthuis, Lisa van Moort, Lisanne Leermakers, Lobke Meekes, Lysanna Damstra, Maartje Jansen, Maram Munfakh, Marie Hong, Marie Verhagen, Marije Drost, Marit Reezigt, Maurits van de Water, Melissa van Vugt, Melissa van der Wal, Mienke Lieftink, Mijke Tonnon, Milou van Dodewaard, Miranda Blaak, Miriam Wassink, Mirian Jacobs, Mizuki Kimura, Nadia Abdel Moaty, Natasja Meissner, Nicole Bijlsma, Niek Doup, Niels Plakmeijer, Nikki Roosma, Noa Veeningen, Noa Zuidervaart, Noortje Rap, Olivier van Dam, Pei-Jung Lee, Qiongge Yan, Rabia Başkaya, Romy Doornkamp, Roos van der Werf, Sabine Peters, Sanne Mekelenkamp, Sanne te Winkel, Soroush Javadi Asl, Steef Wildenbeest, Susan Hoffmann, Susan Nieboer, Susan van den Berg, Tamar Groenesteijn, Tessa Lucas, Tijmen Steunenberg, Tjiska Smits, Tom Sleurink, Valentin Selie, Winny Chen, Xian Zhang, Zhilin Liu, Zoë van Huit