Werkplaats AV Arnhem

Werkplaats: In de AV-Studio heb je talloze mogelijkheden om te werken aan je audiovisuele opdrachten. Er is een grote opname studio met volledig uitgelichte greenscreen van 4mx9mx5m. Voor audio-producties kun je gebruik maken van de audio montage met spreekcel en de mogelijkheid om 5.1 surround sound te maken/mixen. Verder kun je als student beschikken over 10 video montage plekken en 4 stop motion/animatie tafels.
Uitleen: Bij de apparatuur uitleen kun je al het gereedschap lenen welke je nodig hebt voor je AV opdrachten zoals diverse soorten camera’s, statieven, jib, gimbal, lichtsets en audio opname apparatuur.

 

  • Reserveren van de opname studio, animatie plekken of apparatuur is niet verplicht maar doorgaans wél nodig. Het reserveren van montage ruimtes is meestal niet nodig maar raden we wel aan.
  • De sleutels die toegang geven tot de montage plekken hangen in de centrale ruimte van de AV-Studio aan het sleutelbord. Als je na 17.00u wilt werken haal dan de sleutel vóór 16.45u op. Je kunt in de montages van ma. t/m vr tot 21.00u doorwerken, ben je klaar sluit dan je ruimte af en deponeer de sleutel in het sleutelkastje naast de deur van de AV-Studio. Wil je op zaterdag monteren geef ons dan uiterlijk vrijdagmiddag door in welke montage je wilt werken dan kun je zaterdag de sleutel bij de conciërge afhalen.
  • Voor alle computers (behalve audio montage) in de AV-Studio geldt; inloggen met je eigen gegevens (gebr.naam en wachtwoord), dit is jouw eigen home-folder en niemand anders kan bij jouw materiaal. Ter bevordering van de snelheid werk je lokaal, dus probeer voor hetzelfde project steeds op dezelfde computer te blijven werken.
  • Voor bepaalde uitleen apparatuur is een werkplaatscursus vereist. Deze instructies worden ingepland door je studierichting en gevolgd in de AV-Studio.
  • De AV-Studio/ArtEZ is niet verantwoordelijk voor evt. verlies van data. Maak regelmatig een backup van je bestanden op bv een USB drive of HD.

Digitale Tools Werkplaatsen

Kijk hier voor een uitgebreid overzicht met de digitale tools van de Werkplaatsen ArtEZ Arnhem.

Medewerkers

-Arjan v.d. Monde (Coördinator/ Hoofd WPA/ITV) ma t/m vr 09.00u-17.00u
-Marco Zaayer (ITV) ma t/m do 9.00u-17.00u
-Valeri Preobrajenski (Uitleen) ma t/m vr 9.00u-15.00u

Algemene info

  • Locatie: Oude Kraan 26
  • Openingstijden Werkplaats: ma.tot en met vr. van 9.00 - 17.00 uur.
  • Openingstijden uitleen: ma. tot en met vr. van 09.00 tot 09.30 uur, van 13.00 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 16.30 uur.
  • Contact: Telefoonnummer: 026.3535619