Naar overzicht

Studenten DBKV crowdfunden voor eindexpo 'Once in a blue moon'

Studenten DBKV crowdfunden voor eindexpo 'Once in a blue moon'
2 mei 2018
2 mei 2018
Studenten DBKV crowdfunden voor eindexpo 'Once in a blue moon'

De ruim dertig studenten van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (DBKV) in Arnhem die dit jaar afstuderen, hebben de hulp van Voordekunst.nl ingeroepen. Dit is het platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Zij willen dit jaar hun finals expositie grootser aanpakken om de identiteit van hun opleiding in de volle breedte naar voren te laten komen. Ze gaan een divers randprogramma op touw zetten met rondleidingen en artist talks. Daarnaast ontwikkelen ze een interactief kunstwerk waaraan bezoekers kunnen deelnemen en nodigen ze een speciale gast uit die de tentoonstelling opent. En last but not least: de werken van alle eindexamenkandidaten worden, middels beeld en tekst, gebundeld in een speciaal ontworpen catalogus.

Om dit allemaal te realiseren hebben ze elke donatie, groot of klein, hard nodig. Als dank hebben ze bijzondere tegenprestaties bedacht, die je krijgt als dank voor het geven van een financiële bijdrage. Deze tegenprestaties vind je op de website van Voordekunst

De expo ‘Once in a Blue Moon’ van Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Arnhem is onderdeel van de Eindexpo ‘Liberty’ van 4 t/m 8 juli bij ArtEZ in Arnhem.

Deel dit