Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Mooi prijzenpakket voor Martin Kaptein

  • Muziek
Martin heeft al een veelbelovende staat van dienst. Hij was prijswinnaar op diverse pianoconcoursen voor jonge pianisten in omliggende landen als Duitsland, België, Frankrijk en Portugal.
Martin heeft al een veelbelovende staat van dienst. Hij was prijswinnaar op diverse pianoconcoursen voor jonge pianisten in omliggende landen als Duitsland, België, Frankrijk en Portugal.

Martin heeft al een veelbelovende staat van dienst. Hij was prijswinnaar op diverse pianoconcoursen voor jonge pianisten in omliggende landen als Duitsland, België, Frankrijk en Portugal. Op 27 november vond op Landgoed Huize Bergen te Vught de finale plaats van “Vught Klassiek”. In een goed gevulde zaal streden drie klavierleeuwen om de vele prijzen die er te verdienen waren. Martin Kaptein, tweedejaars student piano Klassieke Muziek bij Michaïl Markov, wist een groot deel van het prijzenpakket voor zijn rekening te nemen.

Prijzen Finale Vught Klassiek 2016

Huize Bergen Publieksprijzen (Joannes Bosco Stichting) 1e plaats - Martin Kaptein € 450*  2e plaats - Matthieu Idmtal € 400 3e plaats - Christian Sanders € 350 * Plus bijdrage aan het ZomerFestival Klassiek, t.w.v. € 300: StudieVierdaagse met masterclasses door Geoffrey Madge en zomeravondconcerten 12 t/m 16 juli 2017.

Elbrimale Toonkunstprijs Christian Sanders   € 300 

Joop Pruijn Prijzen (Vrienden van Vught Klassiek & Stichting Jong Talent) Juniorenprijs - Martin Kaptein € 50 Joop Pruijn Persprijs - Martin Kaptein € 100 Joop Pruijn Prijs Finale - Martin Kaptein € 300

Landgoed Huize Bergen helpt met Vught Klassiek aanstormende talenten aan een podium om concertervaring op te doen. Voor Vught Klassiek zijn jonge musici geselecteerd uit heel Nederland en het buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! Elke laatste zondag van de maand is er een concert. Aan de bezoekers steeds de vraag om te stemmen en een waardering voor de musici uit te drukken, waardoor er kans is op deelname aan de jaarlijkse finale, eind november. En bij ieder concert is er een jonge presentator die zorgt voor een interview met de musici, om ook kennis te maken met de mens achter de muziek