Naar overzicht

Jeangu Macrooy wint Popprijs Overijssel 2017!!

Jeangu Macrooy wint Popprijs Overijssel 2017!!
5 apr 2017
5 apr 2017
Jeangu Macrooy wint Popprijs Overijssel 2017!!

‘Als Jeangu Macrooy ergens een podium op stapt gebeurt er iets met de zaal, natuurlijke overredingskracht, sympathieke uitstraling en een stem die door merg en been gaat. Hij schuwt het niet om gevoelige thema’s aan te raken in zijn songs. Ik zie ontzettend veel potentie in Jeangu, met nu al een 3FM Serious Talent logo achter z’n naam, een volle festivalagenda en een Edison nominatie op zak, terwijl hij eigenlijk nog maar net is begonnen’. - Jurylid Chris Moorman (Popronde) over Jeangu Macrooy.

Singer-songwriter Jeangu Macrooy (ArtEZ Popacademie) gaat als een speer! Afgelopen zaterdag won hij ook nog eens de Popprijs Overijssel. De uitreiking vond plaats in het Stadhuis in Enschede, wat tevens de opening van het Booster Festival was. Jeangu ontving een geldprijs van €1.000,- en krijgt tevens een aantal optredens aangeboden.
Beluister hier het interview van Enschede FM met winnaar Jeangu Macrooy

De Popprijs wordt ieder jaar uitgereikt op Booster Festival aan hét talent van Overijssel. De Popprijs wordt mogelijk gemaakt door Poppunt Overijssel, Booster Festival, Burgerweeshuis Deventer, Metropool Hengelo, ArtEZ Conservatorium, Productiehuis ON, Hedon Zwolle en Atak Enschede.

www.jeangumacrooy.com
www.poppuntoverijssel.nl

Deel dit