Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Fine Art student Willem de Haan ontwerpt en maakt prijs Docent van het jaar 2016

  • Beeldende Kunst
Fine Art student Willem de Haan
Alexandru Iosup, winnaar 2015

Na een succesvolle eerste editie, vindt op 5 maart de tweede editie van de Docent van het Jaar verkiezing plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De prijs wordt dit jaar ontworpen door de Bachelor Fine Art Arnhem student Willem de Haan.

De verkiezing is in het leven geroepen om een aantal top docenten in het zonnetje te zetten en een positief geluid te laten horen naar docenten. Zij zijn immers de personen die het onderwijs voor studenten interessant, aantrekkelijk en leuk maken. Ook het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is hierbij betrokken en minister Bussemaker zal de door de Haan ontworpen en gemaakte prijs uitreiken.

Het Interstedelijk Studenten Overleg is initiatiefnemer van de verkiezing en de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en behartigt de algemene belangen van bijna 700.000 studenten aan universiteiten en hogescholen. Het ISO heeft als doel het onderwijs in Nederland zo optimaal mogelijk te maken door samen te werken met alle betrokken partijen en personen.