Naar overzicht

Crowd Funding voor kunstenaarsproject MEEK

Crowd Funding voor kunstenaarsproject MEEK
29 mei 2017
29 mei 2017
Crowd Funding voor kunstenaarsproject MEEK

Finalste Merel Peek wil d.m.v. Crowd Funding geld verzamelen voor de huur van een pand, dat nodig is bij haar project.

Merel Peek's finalsproject: Hoe maakt de kunstenaar verschil? De galeriewereld blijft in zijn eigen wereld, concipieert een wereld om zich heen. Merel komt met MEEK, een plek waar absurdistische, eigentijdse exposities en evenementen komen mét humor.

Merel: "MEEK wordt een pop-up galerie waar alle vormen van kunst welkom zijn. Het is tevens ook mijn afstudeerwerk van mijn opleiding aan ArtEZ in Arnhem. De galerie is zelf een kunstwerk. Ik zoek de grens van de elitaire kunstwereld op. In Amsterdam heb ik een pand dat ik de hele maand juni huur. Daar moet ik de huur voor betalen. MEEK is een plek waar absurdistische, eigentijdse exposities en evenementen komen met humor. Het wordt een plek om je te verwonderen, verbazen, te kijken, te luisteren te spelen en te dansen. Er komt van alles voorbij: diners, lezingen, muziek, voorstellingen, exposities, feesten, presentaties. Ik heb daar dus heel hard het geld voor nodig om dit allemaal waar te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van de galerie tot de borden op de tafels bij het diner. Maar ook om de mensen die mij helpen tegemoet te kunnen komen met een bedrag.

Ik zie dit als één groot kunstwerk. En om dit uit te gaan voeren heb ik je hulp hard nodig! Kom dan ook zeker langs want het is echt de moeite waard om dit te beleven!"

Meer informatie vind je op Voor de Kunst, een platform voor Crowd Funding, dat zich speciaal richt op de kunsten en daardoor ook door onze studenten steeds vaker wordt  ingezet.

Deel dit