Naar overzicht

Creative Writing finals: kaartverkoop gaat hard!

Creative Writing finals: kaartverkoop gaat hard!
8 jun 2017
8 jun 2017
Creative Writing finals: kaartverkoop gaat hard!

Eind juni presenteren acht studenten van ArtEZ Creative Writing hun afstudeerwerk tijdens een voorstelling en een expositie. De werken lopen uiteen van een experimentele novelle tot een post-truth non-fictie-project die samenkomen in de voorstelling Het Begin van Iets Merkwaardigs. Achteraf kun je kennismaken met de jonge schrijvers en hun eindwerk in boekvorm aan te schaffen.

De reserveringen voor de avonden gaan als zoete broodjes over de toonbank. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de donderdagavondvoorstelling en de matineevoorstelling op vrijdag!

HET BEGIN VAN IETS MERKWAARDIGS
Donderdag 22 juni, 20.00 uur
Vrijdag 23 juni, 14.30 uur
Vrijdag 23 juni, 20.00 uur (UITVERKOCHT)
Theater aan de Rijn, ingang Bartokplein, Arnhem
Gratis entree, reserveren verplicht via hetbeginvanietsmerkwaardigs@gmail.com

Na de voorstelling is het werk te zien, te beluisteren en soms ook te koop in het Rietveldgebouw van ArtEZ Arnhem. Deze expositie is eveneens gratis toegankelijk.

EXPOSITIE
Woensdag 28 juni t/m zondag 2 juli
ArtEZ Arnhem, Onderlangs 9.
Gratis entree
Kijk voor meer informatie over de voorstelling en de schrijvers op www.nieuwetypes.nl/afstudeeravond
https://finals.artez.nl/agenda/het-begin-van-iets-merkwaardigs-nieuwe-types-festival

Creative Writing
ArtEZ Creative Writing is een vierjarige opleiding tot schrijver. Studenten leren verhalen, gedichten en theater schrijven en krijgen les in voordragen en het zich presenteren naar de buitenwereld. Het is een jonge studie: de huidige lichting afstudeerders is de derde lichting.

Nieuwe types
Het begin van iets merkwaardigs is onderdeel van Nieuwe Types, festival voor nieuwe literatuur, dat van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 juni plaatsvindt in de binnenstad van Arnhem.

 

Deel dit