Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

ArtEZ Muziektheater met verrassende performances tijdens Nijmeegse Kunstnacht 2018

  • Muziek
ArtEZ Muziektheater met verrassende performances tijdens Nijmeegse Kunstnacht 2018

Na de opening van de Nijmeegse Kunstnacht 2018 op zaterdag 22 september neemt de opleiding ArtEZ Muziektheater om 20.30 uur de regie in handen in Museum Het Valkhof voor een compleet nieuwe ervaring van de bijzondere collectie archeologie en kunst. Bereid je voor op muzikale theatrale performances, installaties, soundscapes en korte voorstellingen! 

Speciaal voor de Kunstnacht maken 8 studenten onder leiding van regisseur Carina Molier een eigen performance op onverwachte plekken in het museum. Ze nodigen je uit de museumcollectie op een andere unieke manier te bekijken! Zo zou het zomaar kunnen dat je in de ijskelder in de oude stadswal een gevecht tussen Bataven herbeleeft of in een donkere museumzaal het een Romeinse keizerskop op een muzikale manier tot leven ziet komen. 

Museum Het Valkhof
20.30 – 01.00 uur
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen

De Nijmeegse Kunstnacht 2018 opent om 20.00 uur bij de Barbarossa-ruïne in het Valkhofpark met een optreden van mezzosopraan Nora Fischer. Zij presenteert samen met popgitarist Marnix Dorrestein enkele nummers van haar nieuwste album HUSH waar klassiek en pop samenkomen.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.nijmeegsekunstnacht.nl