Naar overzicht

ArtEZ en Dudok presenteren The Faces

Finals Faces in Dudok. Expositie van alle bachelor studenten in Arnhem.
18 mei 2017
18 mei 2017
Finals Faces in Dudok. Expositie van alle bachelor studenten in Arnhem.
Finals Faces in Dudok. Expositie van alle bachelor studenten in Arnhem.

De ruim 200 graduates van de Arnhemse academies voor Art & Design, Theater & Dans en Muziek tonen in de maanden juni en juli hun eindexamenwerk. Beetje bij beetje nemen zij in deze maanden de stad Arnhem over. Een breed publiek kan genieten van voorstellingen, exposities, lezingen en shows van afstudeerders.

Café-brasserie Dudok en ArtEZ Arnhem zoeken wederom de samenwerking op in een bijzonder project. Dudok toont met ‘The Faces’ niet ‘het werk’, maar de nieuwste lichting creatieven zélf. De bijzondere portrettenserie, door Jan Willem Kaldenbach en Mimi Berlin, is van 29 mei tot en met 30 juli te zien in Dudok Arnhem.
Robert Wittenberg, directeur van Dudok Arnhem, is blij met de expositie: “Het is niet alleen een prachtige, indrukwekkende fotogalerij, we zijn er ook heel trots op dat er zo veel talent de wereld ingaat. Met Arnhem De ruim 200 graduates van de Arnhemse academies voor Art & Design, Theater & Dans en Muziek tonen in de maanden juni en juli hun eindexamenwerk. Beetje bij beetje nemen zij in deze maanden de stad Arnhem over. Een breed publiek kan genieten van voorstellingen, exposities, lezingen en shows van afstudeerders. als vertrekpunt. En juist ook dát willen we graag zichtbaar maken binnen Dudok. Wij tonen de nieuwste lichting creatieven aan een groot publiek en geven ze een platform dat ze verdienen.”

Dit jaar is alweer het derde jaar waarin Dudok en ArtEZ Arnhem samen de nieuwste lichting creatieve professionals zichtbaar maken. Tegelijk biedt de expositie gelegenheid om vast een klein beetje afscheid te nemen. Want deze kunstenaars gaan de wereld in. Want zoals het thema van hun eindexamenexpo al aangeeft: dromen hebben zuurstof nodig,
‘Dreams Need Air’.


29 mei t/m 30 juli bij Dudok Arnhem, Koningstraat 40
Fotografie & concept: Jan Willem Kaldenbach & Mimi Berlin

Art & Design Expo Dreams Need Air
28 juni t/m 2 juli bij ArtEZ, locaties Onderlangs 9 en Oude Kraan 26 in Arnhem.

Feestelijke opening: woensdag 28 juni 17.00 uur,
Onderlangs 9. Openingstijden: wo. t/m vr. 10.30-20.30 uur, za. en zo. 11.00-17.00 uur

ArtEZ Finals
Kijk voor het complete programmaoverzicht van de ArtEZ
Finals op www.finals.artez.nl

Deel dit