Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Gefeliciteerd Polina Slavova, met het ontvangen van een startersvoucher!

  • Vormgeving
  • Ondernemen

In 2022 studeerde Polina af als Graphic Designer van ArtEZ. Tijdens haar studie ontdekte en ontwikkelde ze haar interesse en bekwaamheid in artistiek onderzoek. Nu zet ze die interesse om naar een eenmanszaak met behulp van de startersvoucher ter waarde van €2500!

Gefeliciteerd Polina Slavova, met het ontvangen van een startersvoucher!

Om de beste aanvraag mogelijk te schrijven deed ze als voorbereiding mee aan het startersprogramma dat het ArtEZ Business Centre aanbiedt. Dit intensieve, gratis programma biedt heel veel praktische handvaten voor het opzetten van een bedrijf. Kijk hier voor meer informatie over ons Startersprogramma, dat in september 2024 in Enschede wordt gegeven.

Studio Polina Slavova gaat om onderzoek doen en dit onderzoek omzetten in prikkelende kunstwerken, zoals interactieve installaties. Op deze manier wil ze artistieke research toegankelijk maken bij het grote publiek, mensen aan het denken zetten en bijdragen aan een verandering in het beeld van de individu in een maatschappij. In het begin zal ze vooral rondkomen van subsidie, terwijl ze haar positie in de markt afbakent, maar de subsidie zal gedurende vier jaar minder worden en gaat ze over op andere inkomsten. Om dit mogelijk te maken zet ze haar onderzoek ook nog om in andere producten, zoals workshops, essays en publicaties, lezingen en merchandise. Zo kan haar research zichzelf onderhouden.
Een deel van het geld van de voucher gaat ze inzetten om haar online presence op te schonen en professioneler te maken, daarnaast zal ze PR materialen laten drukken voor haar bedrijf. Ook gaat ze investeren in zichzelf, door trainingen te volgen en haar expertise te laten groeien.


Wij van het ArtEZ Business Centre wensen Polina heel veel succes met haar onderneming!
Wil je meer weten? Kijk dan vooral even op haar website of bekijk haar Instagram.