Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Eve Hopkins nieuw lid Raad van Toezicht

Met veel plezier verwelkomen wij Eve Hopkins als lid van de raad van toezicht van ArtEZ met als aandachtsgebied onderwijs en onderzoek. Eve zal deel uitmaken van de Onderwijs en Onderzoekscommissie van de raad.
 
Eve is dramaturge en op dit moment artistiek directeur bij Theater Bellevue in Amsterdam. Zij woont in Arnhem en was ruim 11 jaar directeur van het productiehuis de Nieuwe Oost en theater a/d Rijn in Arnhem met een focus op meerstemmigheid en samenwerking met makers en publiek. Eve is een ervaren toezichthouder – o.a. van Theater Oostpool – en zij heeft een breed regionaal en landelijk netwerk met veel relaties en contacten in de regio Arnhem/Nijmegen, maar ook in Zwolle en Enschede.
 
Eve kent ArtEZ goed, zij is begeleider van alumni geweest en gastdocent. Wij zijn blij met haar komst, haar ervaring als maker en docent is een prachtige aanvulling van het team van de RvT evenals haar betrokkenheid met en kennis van de kunstensector in de regio’s van ArtEZ.
 
Eve wordt op 21 juni benoemd als lid van de raad van toezicht.
 
Namens de Raad van Toezicht
Louise van Deth, voorzitter