Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

De open dag in Arnhem gaat van start!

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Fashion
  • Schrijven
  • Muziek
  • Dans
  • Theater
  • Architectuur en...
  • Docentopleidingen

De studenten staan klaar en de deuren staan open: de open dag in Arnhem kan beginnen! Vandaag kan je de academies van ArtEZ in Arnhem bezoeken om meer te weten te komen over de opleidingen en hoe het is om te studeren bij ArtEZ.

Open dag 2022
Open dag 2022

Hoe is het om bij een open dag te zijn?  

Tijdens de open dag bij ArtEZ in Arnhem is er ontzettend veel te doen. Zo kan je rondlopen door de diverse gebouwen van ArtEZ en zijn er docenten die je van alles kunnen vertellen over de opleidingen binnen hun vakgebied. Ook zijn er veel studenten aanwezig die hun eigen gemaakte werk laten zien. Dat verschilt van voorstellingen tot muziekstukken en van designs tot beeldende kunst.

Alvast sfeer proeven? Bekijk de impressies van vorig jaar!

Art & design

Theater & dans

Conservatorium

Andere open dagen bezoeken?

Wil je andere open dagen van ArtEZ bezoeken? Dat kan! Op 11 november vindt de open dag in Zwolle plaats, op 18 november in Enschede. Meer weten over deze open dagen of je gelijk aanmelden kan via onderstaande button. 

Open dagen