Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

ArtEZ-alumni maken signing voor open dag art & design in Arnhem

  • Vormgeving

Graphic Design-alumni Kuan-Ting Chen en Kasper Quaink ontwerpen en maken dit jaar de signing voor de open dag van ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem!

ArtEZ-alumni maken signing voor open dag art & design in Arnhem

De voorbereidingen voor de open dag van ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem zijn in volle gang. De academie houdt zich onder meer bezig met de bewegwijzering met borden, pijlen, markeringen en hand-outs. Dit helpt bezoekers hun weg te vinden in de gebouwen van ArtEZ. Ontwerpers Kuan-Ting Chen en Kasper Quaink, die dit jaar zijn afgestudeerd in Graphic Design, zetten op dit moment de puntjes op de I bij het afronden van het ontwerp- en creatieproces. Ze hebben een strak en krachtig ontwerp bedacht met een speels handgemaakt lettertype. Het drukwerk wordt intern bij ArtEZ gedaan. Waar mogelijk worden ruwe, herbruikbare materialen gebruikt. Het resultaat is zaterdag te zien!