Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Nieuw van ArtEZ Press: We Contain Multitudes

  • Onderzoek

In de digitale maatschappij van vandaag de dag gaat het meer en meer om snelle content en komt er een ongelofelijke hoeveelheid prikkels op ons af. Het wordt steeds moeilijker om kritisch te luisteren, na te denken en te horen wat er nu echt wordt gezegd. In We Contain Multitudes, samengesteld door Clare Butcher in opdracht van BEAR Fine Art, wordt de lezer uitgenodigd om open en kritisch om te gaan met tal van artistieke leermethoden zoals maken, luisteren praten, onderzoeken, stemmen, vragen stellen en samenwerken. 

Nieuw van ArtEZ Press: We Contain Multitudes

In We Contain Multitudes komen inspirerende vragen aan bod zoals: hoe kunnen we actief worden binnen ons eigen leer-en afleerproces? Wat gebeurt er als we openstaan voor de wijsheid van het lichaam? Of voor de kennis die voortkomt uit gesprekken rond de eettafel? Hoe kunnen we tijd maken om echt te luisteren en niet te begrijpen? De bijdragen tussen de pagina’s laten andere, alternatieve wegen, perspectieven en praktijken zien, die vaak dichterbij liggen dan we denken.

 Deze publicatie is gemaakt in opdracht van BEAR Fine Art, ArtEZ Arnhem en komt voor uit een polyfoon programma genaamd ‘We Contain Multitudes’. Het boek laat zien welke onderling afhankelijke, verstrengelde en niet-lineaire inzichten en ervaringen naar boven kwamen tijdens het maakproces. We Caontain Multitudes is te koop via de webshop van ArtEZ Press. 

Bezoek de webshop van ArtEZ Press

Over ArtEZ Press

ArtEZ Press is de uitgeverij verbonden aan ArtEZ University of the Arts. Sinds 2005 publiceren we boeken van hoge kwaliteit, zowel qua inhoud als qua vormgeving. Het unieke ontwerp versterkt de inhoud en vice versa. De zorgvuldig samengestelde collectie die ArtEZ Press door de jaren heen heeft opgebouwd, vertegenwoordigt de rijkdom aan disciplines binnen het kunstonderwijs aan ArtEZ; architectuur, beeldende kunst, dans, interieurontwerp, kunsteducatie, mode, muziek en muziektherapie, productontwerp, theater, design en kunsttheorie.