Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Deeltijd bachelor Graphic Design in februari 2024 van start

  • Vormgeving

In februari 2024 start de bachelor Graphic Design van de ArtEZ Academie voor Art & Design in Zwolle met een deeltijdvariant. De bachelor bestaat al langer in een voltijd variant.

Deeltijd bachelor Graphic Design in februari 2024 van start

ArtEZ University of the Arts is straks de enige kunsthogeschool met een deeltijd bachelor Graphic Design. De opleiding voorziet hiermee in de behoefte van vier doelgroepen: jonge mensen die kort werkzaam zijn in de praktijk en die een verbreding van hun inzetbaarheid zoeken, mensen die al langere tijd in de branche werken en die een kennisachterstand ervaren vanwege de snel veranderende technieken en inzichten, autodidacten die behoefte hebben aan meer theoretische kennis en validatie van hun kunnen in de vorm van een diploma, en tot slot docenten die in hun lespraktijk merken dat hun kennis en kunde niet meer actueel is.

Het doel van de opleiding Graphic Design is jou in je eigen richting te laten bewegen. Los van de stroom. Altijd in de hoop, dat jij die stroom kunt beïnvloeden.
Marijke Meester, hoofd Graphic Design

De deeltijd bachelor Graphic Design duurt vier jaar. Studenten krijgen les op twee doordeweekse avonden en op zaterdagen. Dankzij een zorgvuldig gestructureerd, samenhangend lesprogramma sluiten studenten de deeltijdstudie af met hetzelfde diploma als een voltijd bachelorstudent.

Meer informatie