Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

#finalsfriday 7: al het finals werk verzameld!

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Fashion
  • Schrijven
  • Muziek
  • Dans
  • Theater
  • Architectuur en...
  • Docentopleidingen

In deze allerlaatste #finalsfriday vind je jouw allerlaatste kans om het finals werk van onze studenten met eigen ogen te bekijken. Lukt dat niet? No stress... Op artez.nl/finals vind je al dat indrukwekkende eindwerk terug om op je gemak doorheen te bladeren. Gewoon vanuit je luie strandstoel.

Foto: Nico van Manen
Foto: Nico van Manen

Check nog snel die agenda!

In onze agenda vind je nog de allerlaatste kruimeltjes finals. Zo kun je nog tot en met 9 juli de finals expo's van onze academies voor Art & Design in Arnhem en Zwolle bekijken. In Enschede kan dat nog tot 7 juli. Daarna sluiten de deuren van onze academies voor de welverdiende zomervakantie.

Naar de agenda

Benieuwd naar de verhalen áchter het finals werk?

Je moest wel een héél snelle lezer zijn, wil je het tempo hebben bijgehouden waarop de finals stories op onze website zijn verschenen. Op artez.nl/stories lees je de verhalen achter het eindwerk van onze finals studenten. Hoe begonnen ze aan hun opleiding? Welke uitdagingen kwamen ze tegen? Hoe kwam hun eindwerk tot stand en tot slot: hebben ze nog tips voor aankomende studenten? Lekker leesvoer voor in die strandstoel dus.

Naar de stories

Blader door het eindwerk op de studentenpagina's

Wil je dat ene toffe werk van de expo nog eens goed bekijken? Vraag je je af wie ook alweer op het podium stonden bij die dansvoorstelling? Of ben je benieuwd naar al het werk dat je nog níet gezien hebt? Ga dan naar artez.nl/finals. Hier vind je de afstudeerprojecten van de lichting 2023.

Naar de studentenpagina's

Niks missen? Volg ons op de socials

Ook op de socials nemen we even een zomerbreak, maar als je ons alvast volgt, mis je volgend academiejaar niks. Bovendien kun je in onze highlights op Instagram nog de take-overs van onze finals studenten terugkijken. Perfect voor regenachtige zomerdagen, want het enthousiasme van onze finals studenten is aanstekelijk!