Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Overlijden Tilmar Junius, opleidingshoofd Jazz & Pop aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle

  • Muziek

Tot ons grote verdriet delen we mede dat in de ochtend van 9 mei Tilmar Junius, hoofd van de opleiding Jazz & Pop aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, is overleden. 

Overlijden Tilmar Junius, opleidingshoofd Jazz & Pop aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle

Tilmar heeft de afgelopen dagen een infectie opgelopen die in heel korte tijd heeft geleid tot een zware bloedvergiftiging. Veel te vroeg laat hij zijn vriendin Rebecca en zijn jonge dochter en zoon achter. ArtEZ wenst hun veel sterkte in deze onbeschrijflijk moeilijke tijd. 

ArtEZ zal Tilmar als hoofd Jazz & Pop, als pianist en docent, en als collega enorm missen. Vanaf woensdag 10 mei is op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle een condoleancehoek ingericht met daarin een boek waarin herinneringen aan Tilmar kunnen worden achterlaten.

Op 9 mei om 21:00 verzorgen de studenten van Jazz & Pop een concert ter nagedachtenis aan Tilmar in Café de Kuiperij in Zwolle. Later volgt nog een gepast afscheid vanuit het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.