Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

GESPOT: Interieurvormgever AD Zwolle in ArchitectenPunt

  • Vormgeving
  • Architectuur en...

De tweejarige opleiding Interieurvormgever AD in Zwolle staat met een artikel in de tiende editie van het magazine ArchitectenPunt. Dit magazine voor interieurarchitecten, stylisten en meubelmakers komt twee keer per jaar uit.

Beeld: Interieur 10 - Architectenpunt
Beeld: Interieur 10 - Architectenpunt

In deze editie staat het thema design centraal. Docent en teamleider van de opleiding Interieurvormgever Holger Mührmann vertelt voor wie de opleiding is, wat deze inhoudt en wat je kunt verwachten na de opleiding. "Studenten zijn over het algemeen heel positief over de opleiding en over onze impact op hun professionele leven."  

Ook tweedejaars student Elisa ten Vergert komt aan het woord. "In eerste instantie wilde ik graag voor de bachelor gaan. Tijdens het gesprek werd mij echter duidelijk dat de Associate Degree een betere optie zou moeten zijn. Achteraf gezien is dat ook een goede keuze geweest." In het artikel vertelt Elisa over de toelating, waarom ze voor deze opleiding koos en hoe een dag bij ArtEZ eruitziet.

Je leest het artikel van pagina 126 tot en met 133 in het online magazine.


Over het ArchitectenPunt

Het ArchitectenPunt Interieur is een platform binnen de bouwsector. Het platform bestaat uit een magazine dat twee keer per jaar offline en online uitgebracht wordt. Het ruim 200 pagina's tellende magazine, heeft iedere uitgave een ander thema.