Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Bovengemiddelde score voor master Architectuur in Keuzegids masters 2023

  • Architectuur en...

De ArtEZ masteropleiding Architectuur krijgt voor inhoud en voorbereiding op loopbaan een bovengemiddelde score in de Keuzegids masters 2023. De Keuzegids masters geeft aan masteropleidingen een relatieve score op inhoud, docenten, toetsing, voorbereiding, loopbaan en sfeer.

Bovengemiddelde score voor master Architectuur in Keuzegids masters 2023

Alle vijftien masteropleidingen van ArtEZ zijn door de NVAO geaccrediteerd en zijn daarmee opgenomen in de Keuzegids masters 2023.

Concurrent onderwijs: pas gelijk toe wat je leert

De master Architectuur bij ArtEZ biedt concurrent onderwijs. Dat wil zeggen dat de opleiding bestaat uit werken én studeren. Studeren doe je in Arnhem, op vrijdag en op zaterdagochtend. Dan ga je aan de slag met de creatieve kant van het vak: experimenteren, pionieren, reflecteren en vrij ontwerpen. Op die manier wordt je bij deze master vanaf dag 1 voorbereid op het werkveld. Benieuwd hoe studenten en alumni dit hebben ervaren? Lees dan ook eens dit verhaal, hierin vertellen architecten en alumni Daniëlle Haasjes, Antione Bowers en Ted Maters hoe zij deze uitdagende vorm van onderwijs hebben ervaren:

Master Architectuur: de balans tussen werken en leren, dromen en doen | Artez

Over de Keuzegids masters 2023

De nieuwe Keuzegids masters 2023 bevat een geactualiseerd overzicht van masteropleidingen in Nederland met aandacht voor de inhoudelijke verschillen tussen opleidingen. De Keuzegids bevat studiebeschrijvingen, toelatingseisen, kwaliteitsoordelen van studenten, informatie over baankansen en startsalarissen per vakgebied. De informatie uit de Keuzegids Masters stellen toekomstige studenten mede in staat een weloverwogen keuze voor hun masteropleiding maken.

De Keuzegids Masters wordt jaarlijks samengesteld door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie en vergelijkt alle geaccrediteerde masteropleidingen aan de Nederlandse hogescholen en universiteiten. De beoordelingen in de gids worden onder meer opgesteld aan de hand van studentenoordelen uit de Nationale Studenten Enquête (NSE) en accreditatiegegevens. Wanneer het aantal studenten dat

deel heeft genomen aan de NSE te laag is worden er geen studentenoordelen in de Keuzegids opgenomen. Cijfers over het studiesucces zijn voor masteropleidingen niet beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over de Keuzegids masters 2023 op: Keuzegids masters 2023 en www.keuzegids.nl.