Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Dit zijn de mensen op onze homepage

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Muziek
  • Dans

De oplettende kijker heeft het misschien al gezien, en zo niet, ga dan gauw kijken: er staan weer nieuwe header-beelden op onze homepage! Nieuwsgierig wie de mensen en opleidingen achter de foto’s zijn? Met trots presenteren we ze aan je!

Dit zijn de mensen op onze homepage
Jazz & Pop-studenten Zemin Wang, Gilles Vink en Marijke Gustorff blazen publiek weg tijdens de open dag van het Conservatorium in Arnhem, foto door Christein van Hoffen. Te zien op desktop-versie van de website
Graphic Design-student Maartje Louwers van de Academie voor Art & Design in Zwolle demonstreert zeefdrukken tijdens open dag, foto door Christein van Hoffen. Te zien op zowel desktop als mobile-versie van de website

Studenten van de vooropleiding Dans in Arnhem tijdens de eindvoorstelling, foto door Bart Grietens. Te zien op zowel desktop als mobile-versie van de website