Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Moving Image-student Seb in de jury van Kunstbende

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving

Seb Friesema, eerstejaars student Moving Image aan AKI ArtEZ Academie voor Art & Design in Enschede, mocht jureren in de finale van het Young Creators Festival van Kunstbende. Seb won deze finale - in de categorie film - een jaar eerder. Als winnaar mag je het jaar daarop jurylid zijn. 

Moving Image-student Seb in de jury van Kunstbende

Tijdens het jureren merkte Seb dat hij al veel kon toepassen uit zijn eerste studiejaar van de bacheloropleiding Moving Image in Enschede. Ook spotte hij een paar talentvolle filmmakers die goed zouden passen binnen zijn opleiding.

Kunstbende en ArtEZ werken al jaren samen om jong creatief talent de weg te wijzen. Zo kun jij ontdekken of een kunstopleiding iets voor jou is. Meer weten over wat ArtEZ en Kunstbende jou bieden?