Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem lanceert virtual tour

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Fashion
  • Schrijven
  • Docentopleidingen

Benieuwd hoe ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem er van binnen uitziet? Wil je de sfeer proeven in de werkplaatsen, ateliers, leslokalen, kantine of mediatheek? Bezoek de academie online! Een tour in je eigen tempo.

Loop door de gebouwen van ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem, vanuit je stoel, thuis of waar je dan ook bent!
Loop door de gebouwen van ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem, vanuit je stoel, thuis of waar je dan ook bent!

ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem is de eerste academie van ArtEZ waar je virtueel doorheen kunt lopen. De academiegebouwen aan Onderlangs 9, Oude Kraan 26 en 74 zijn voortaan 24/7 online toegankelijk via deze link. Een soort open dag, maar dan op je eigen moment!

Bezoek de academie online