Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Save the date: ArtEZ finals

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Fashion
  • Schrijven
  • Muziek
  • Dans
  • Theater
  • Architectuur en...
  • Docentopleidingen

Ieder jaar studeren zo’n 600 studenten af van onze academies. In hun eindwerk laten zij zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Dit eindwerk presenteren ze aan de wereld tijdens de finals. In presentaties, (virtuele) dans- en theatervoorstellingen, concerten, exposities en modeshows; alles open voor het grote publiek. Online of offline,  ArtEZ finals is hét podium voor de nieuwste lichting kunstenaars, artiesten en (muzikale) professionals. Ben je benieuwd naar de eindwerk van onze studenten? Bezoek dan de (online) finals presentaties!

Save the date: ArtEZ finals

Bezoek de finals

Arnhem

Enschede

Zwolle

Houd de finals agenda in de gaten!

Artez.nl/finals

Maak online kennis met onze afstuderende studenten en bekijk hun finalswerk! Op artez.nl/finals ontdek je de nieuwste generatie kunstenaars via nieuws, events, stories en online presentaties van hun afstudeerwerk.

Ontdek hier!

#ArtEZfinals

Via #ArtEZfinals vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials. Zelf een mooie foto gemaakt van een finalspresentatie? Post deze dan met de hashtag #ArtEZfinals !

Discover ArtEZ nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle voorstellingen en presentaties? Schrijf je dan nu in voor de discover ArtEZ nieuwsbrief.

Meld je hier aan!