Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

De nieuwe lichting BEAR Fine Art stelt zich voor

  • Beeldende Kunst

Dit zijn de afstuderende studenten van BEAR Fine Art, die het nest in de zomer gaan verlaten! In de komende weken stellen zij zich alvast online voor, terwijl zij hard aan het werk zijn met de voorbereidingen van hun finals-expositie in juni. 

De nieuwe lichting BEAR Fine Art stelt zich voor

Instagram

Wil je graag een sneak preview van het werk van de studenten BEAR Fine Art zien? De studenten stellen zich voor op hun Instagram-kanaal @artezbearfinals2022

Save the date: finals-expo

De finals-expositie van BEAR Fine Art heet dit jaar 'Internal Flame, Eternal Flame'. Je kunt de expo bezoeken van 29 juni t/m 3 juli aan de Oude Kraan 26 in Arnhem. Meer info volgt! Houd de Agenda in de gaten.