Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Terugblik ArtEZ Invites: 'een fantastisch cadeau'

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Fashion
  • Schrijven

De allereerste editie van ArtEZ Invites zit erop. Studenten en alumni doken vorige week de verdieping in bij het vijfdaagse programma met lezingen, talks workshops bij de Academie voor Art & Design Arnhem. ‘Een fantastisch cadeau’, zoals één van de deelnemers het noemde. 

Terugblik ArtEZ Invites: 'een fantastisch cadeau'

Bij Thomas Lommée werd geprogrammeerd, bij Chris Aalberts werd mediatraining gevolgd, bij Merle Mische Klee werd een collectief werk gemaakt, en meer. In de avonden waren er programma’s en drankjes bij de ArtEZ HUB in de binnenstad.

ArtEZ HUB

Volgende editie

Je zult ArtEZ Invites vaker zien terugkomen op locatie Arnhem. Eind mei komt Alexa Pollmann weer langs voor een workshop en auteur Etgar Keret keert terug in het najaar. Houd de ArtEZ-agenda in de gaten!

Foto’s © Isabelle Renate la Poutré