Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Docent Theater Arnhem organiseert theaterfestival MEANWHILE Offspring

  • Theater
  • Docentopleidingen

Studenten van de opleiding Docent Theater Arnhem organiseren MEANWHILE Offspring: een theaterfestival van 12 tot en met 23 april waarin (afstuderende) theatermakers hun werk laten zien in de vorm van ruim 15 events: van voorstellingen tot bar talks. Kom genieten, want deze artist educators dompelen je helemaal onder in theater. Heerlijk om weer écht in de theaterzalen, studio's en de kelderbar van ArtEZ' Theatrium in Arnhem te kunnen komen! 

Docent Theater Arnhem organiseert theaterfestival MEANWHILE Offspring

Het wordt lente
Ook in de kelders van ArtEZ 
En samen met het uitbreken van de tulpenbollen
Bloeit het theaterlandschap langzaam weer op....

Daarom kondigen wij - vierdejaars studenten Docent Theater - aan: 

MEANWHILE Offspring

Wie zijn de nakomelingen van zo’n roerige periode? Hoe treden zij als theatermakers naar buiten? Waar bruist de opstand? En waar bloeit de hoop? Kom je ook een kijkje nemen? Onderlangs 9 Arnhem, Theatrium ArtEZ