Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Nieuwe lichting Docent Theater Zwolle stelt zich voor op Instagram

  • Theater
  • Docentopleidingen

Onze laatstejaars studenten staan weer aan het begin van een mooie en spannende finals-periode. Zo ook de nieuwe lichting van de bachelor Docent Theater in Zwolle. De studenten stellen zich voor op hun Instagram-kanaal. Geweldig om deze nieuwe lichting theatermakers en hun mega-uiteenlopende plannen te zien!

Rosa van Zonneveld, één van de studenten uit de lichting  '22 van Docent Theater Zwolle
Rosa van Zonneveld, één van de studenten uit de lichting '22 van Docent Theater Zwolle

Van een docu over drag en een onderzoek naar manieren om techniek toegankelijker te maken voor theatermakers tot een interdisciplinaire mixed media-voorstelling en een filosofische audiowandeling: elke student bouwt aan een uniek werk dat helemaal past bij het pad dat zij de afgelopen jaren zelf gekozen hebben.

Benieuwd? Volg de studenten en kom kijken tijdens het finals-festival UNDER CONSTRUCTION op 18 & 19 juni in Odeon Zwolle. 

Verwelkom een nieuwe generatie theatermakers die nieuwsgierig blijft bouwen, onderzoeken en exploreren. Zo blijven we constant in ontwikkeling en beweging.

UNDER CONSTRUCTION

Achter de schermen zijn de vierdejaars studenten van de bachelor Docent Theater Zwolle al maanden bezig om hun afstudeerfestival in de stijgers te zetten. Het festival UNDER CONSTRUCTION vindt op 18 & 19 juni plaats bij Odeon in Zwolle. Meer info volgt, houd de finals-agenda in de gaten.