Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Richtlijnen corona ArtEZ Voorlichtingsactiviteiten

De ArtEZ voorlichtingsactiviteiten kunnen met een aantal coronabeperkingen plaatsvinden op de verschillende locaties van ArtEZ. Alle activiteiten in het kader van onderwijs, kunnen volgens de huidige richtlijnen vanuit de overheid doorgaan. Met de onderstaande richtlijnen houden we het veilig en aangenaam voor iedereen.

Richtlijnen corona ArtEZ Voorlichtingsactiviteiten

Wil je onze locaties bezoeken?

Met deze richtlijnen geven we elkaar de ruimte en vermijden we drukte:

  • Schrijf je vooraf in voor de sessies die je wil bijwonen. We zouden het waarderen als je voordat je komt een zelftest doet
  • Er is geen coronatoegangsbewijs nodig
  • Draag een mondkapje wanneer je je verplaatst in de gebouwen (en verder waar je het comfortabel voor je eigen veiligheid vindt). Als je zit mag het mondkapje af
  • Kom tijdens je bezoek met maximaal 1 extra persoon
  • Volg de markeringen in de gebouwen voor een vlotte doorgang
  • Klachten? Blijf thuis en laat je testen

Uiteraard blijven de basisrichtlijnen van kracht: handen wassen, hoest en nies in je elleboog en geef elkaar de ruimte waar mogelijk.

ArtEZ kijkt naar de beschikbare locaties en geeft voldoende ruimte voor de sessies. Onze gebouwen beschikken over mechanische en/of natuurlijke ventilatie. Deze voldoet aan de regels in het Bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen die het RIVM stelt. Inpandige lesruimtes die niet voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn afgesloten en niet in gebruik.

Kun je niet aanwezig zijn op locatie?

Verschillende opleidingen bieden ook online sessies aan.