Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Bezoek ArtEZ tijdens de Arnhemse Uitnacht 2021

Kom vrijdagavond 3 september genieten van het werk van ArtEZ-studenten en -alumni tijdens de Arnhemse Uitnacht!

Naomi Schouten en Mireia Varón Gallofré
Naomi Schouten en Mireia Varón Gallofré

Ga in de Kortestraat bijvoorbeeld kijken naar het indrukwekkende duet 'Have a seat' van derdejaars studenten van de bacheloropleiding Dans, of geniet van de performances van de master Theatre Practices. Kijk op arnhemseuitnacht.nl voor het volledige programma.

Ben jij er ook en spot je ArtEZ? Laat het zien op je socials! Gebruik #uitnachtartez. 

Arnhemse Uitnacht is een avond vol kunst, cultuur en genieten. Overal in Arnhem houden culturele locaties hun deuren tot in de avond open, waardoor het publiek de hele nacht musea en tentoonstellingen kan bezoeken en workshops en optredens kan bijwonen.