Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

finals-expo Academie voor Art & Design in Arnhem

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Fashion
  • Schrijven
  • Docentopleidingen

Zo’n 142 afstudeerders van Creative Writing, Fashion Design, Fine Art, Graphic Design, Design Art Technology, Product Design en de nieuwe Docenten Beeldende Kunst en Vormgeving presenteren zich van woensdag 30 juni t/m zondag 4 juli met hun eindexamenwerk tijdens de eindexamenexpositie op verschillende plekken in Arnhem.

Werk van Yuchen Li, BEAR Fine Art
Werk van Yuchen Li, BEAR Fine Art

Je bent uitgenodigd voor de finals van Art & Design Arnhem! Wij zijn dankbaar om het werk van de studenten van de opleidingen Creative Writing, Fashion Design, Fine Art, Graphic Design, Design Art Technology, Product Design en Educator in Art & Design aan het publiek te tonen. Het moment is aangebroken, het podium is van hen.

Moed, toewijding, de kracht om door te zetten en tegelijkertijd kwetsbaar te durven zijn. Dit zijn de pijlers van het werk van studenten die dit jaar de ArtEZ Academie voor Art & Design verlaten en hun werk exposeren. Hun veerkracht, discipline en inventiviteit verbazen ons meer dan in voorgaande jaren. Hoe ze midden in dit bizarre jaar hun eigen pad vonden en volgden. Hoe zij, zonder toe te geven, zonder concessies, met overtuiging hun werk deden, het vervult ons met oprechte trots.

Naar het agenda-item