Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Finals expositie ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle toont ander perspectief op kunst en kerk

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving

Afstudeerders van ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle tonen hun eindwerk van 1 tot en met 11 juli in de Grote Kerk Zwolle. Bezoekers kunnen de expositie live bezoeken, zelf online navigeren met een 360 graden-route of kiezen voor een rondleiding per drone.

Finals expositie ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle toont ander perspectief op kunst en kerk

Een ander perspectief op kunst en kerk
De academie in Zwolle laat bezoekers kunst en kerk vanuit een ander perspectief bekijken. Zo is de indeling van de expositie niet op discipline, maar op thema. Het perspectief verandert ook letterlijk. De Grote Kerk staat momenteel in de steigers en ArtEZ heeft van deze nood een deugd gemaakt door ook de ruimte met steigermateriaal te definiëren. Grote stellages van zes meter hoog bieden als mooie bijvangst een prachtig bovenaanzicht op de kerk.

Bezoek live, via een 360 tour of dronebeelden
ArtEZ Art & Design omarmt de digitale mogelijkheden en biedt bezoekers de mogelijkheid om zelf te navigeren via een 360 tour, waarbij een simpele muisklik naar meer werk, achtergrondinformatie over de maker en zelfs scripties leidt. De expositie is ook vanuit vogelperspectief te bekijken, door middel van een rondvlucht die met een drone is opgenomen. Beide mogelijkheden zijn vanaf 1 juli tot en met 11 juli vanuit de website van ArtEZ te bezoeken.

Over ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle
ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle biedt een onderwijsomgeving waarin studenten zich kunnen ontwikkelen als toekomstige kunstenaars, ontwerpers en docenten. Al tijdens hun studie leren studenten vanuit verschillende perspectieven de maatschappij en het werkveld te beschouwen. Door grenzen te onderzoeken, kritisch te reflecteren en van standpunt te wisselen, kunnen ze met hun werk impact maken: voor zichzelf en anderen.

Deze expostie is nog tot en met 11 juli in de agenda terug te vinden