Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Ontdek ArtEZ finals 2021

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Fashion
  • Schrijven
  • Muziek
  • Dans
  • Theater
  • Architectuur en...
  • Docentopleidingen
Beelden: Jasper Arts, Louise Ter Poele, Mizuki Kimura, Ilja Kolosovs
Beelden: Jasper Arts, Louise Ter Poele, Mizuki Kimura, Ilja Kolosovs

ArtEZ finals 2021 is begonnen! De komende maanden ontdek je afstudeerwerk van studenten via (online) events, presentaties en verhalen van de nieuwe generatie kunstenaars, artiesten en (muzikale) professionals.  

Van concerten tot exposities 

Ieder jaar studeren zo’n 600 studenten af van ArtEZ’ academies. Met hun eindwerk laten deze finals-studenten zien wie zij zijn en waar ze voor staan. Dit doen zij in de vorm van (virtuele) events, zoals dans- en theatervoorstellingen, concerten, exposities, shows en video’s, maar ook via studentenpagina’s, stories en nieuwsberichten. Of het nou online of offline plaatsvindt, ArtEZ finals is het podium voor de nieuwste lichting kunstenaars, artiesten en (muzikale) professionals die afstuderen bij ArtEZ. Dus: discover ArtEZ finals! 

artez.nl/finals 

Alle finalspresentaties en –verhalen zijn te vinden op artez.nl/finals. De website wordt dagelijks bijgewerkt, dus blijf ons vooral volgen. Ook via social media delen we updates en de nieuwsbrief discover ArtEZ houdt je up to date met een tweewekelijkse agenda. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Meld je dan hier aan.