Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Tweedejaars-student Creative Writing Amara verzorgde herdenkingsoptreden

  • Schrijven

Tweedejaars student Creative Writing Amara van der Elst verzorgde een indrukwekkend optreden tijdens de herdenking op de Dam.

Tweedejaars-student Creative Writing Amara verzorgde herdenkingsoptreden

Amara van der Elst is 19 jaar, tweedejaars student Creative Writing, oud-finalist van Kunstbende, maar bovenal jong spoken word-talent. Op 4 mei trad Amara op tijdens de jaarlijkse dodenherdenking op de Dam.

Deze tekst komt recht uit mijn hart. Het gaat over belangrijke onderwerpen. Niet alleen voor mij, maar voor een veel grotere groep. Het belangrijkste vind ik dat de boodschap juist is overgekomen op de mensen op de eerste rij: de overlevenden.

Bekijk Amara's optreden