Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Achtste editie Booster Festival online op 10 april 2021

  • Muziek

Zaterdag 10 april staat in het teken van de achtste editie van Booster. Booster is dé plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek. Deze editie zal evenals in het afgelopen jaar plaatsvinden in een digitale vorm. Booster heeft in 2020 laten zien zowel fysiek als online een toffe editie te kunnen neerzetten. Het festival focust zich daarmee vooral op wat er wél kan. 

Achtste editie Booster Festival online op 10 april 2021

Overdag is de Booster Conference: pluggers, muzieksamenstellers, managers, acts, boekers, labels, en nog veel en veel meer beroepen en mensen op één plek. Allemaal met hetzelfde doel: elkaar leren kennen. 

's Avonds staat in het teken van het Showcasefestival: nieuwe acts presenteren zich online via diverse livesessies. De eerste bands zijn al geselecteerd; check hiervoor: boosterfestival.nl