Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

GESPOT: Mees Hilhorst over afstuderen in 2021

  • Theater

Gespot in de Volkskrant: Mees Hilhorst, student Toneelschool

Beeld: Hilde Harshagen
Beeld: Hilde Harshagen

Mees Hilhorst is één van de studenten die op het punt staat om af te studeren in een veranderde wereld. Hoe hij daarover denkt? Lees het in de Volkskrant.

Ooit is dit allemaal weer voorbij; het is maar een tijdelijke aberratie, terwijl het theater blijft bestaan. En mijn carrière hangt natuurlijk niet af van dit ene jaar, maar gaat hopelijk wel een jaartje of veertig duren.

Finals 2021

Net als afgelopen jaar bedenkt de afstudeerlichting creatieve oplossingen en kan het finals-werk ondanks de coronamaatregelen doorgaan. Houd onze finals-website en socials in de gaten: vanaf het voorjaar zullen daar events, werk en verhalen van de nieuwe lichting gedeeld worden.

artez.nl/finals