Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Samenwerken met ArtEZ

Bedrijven en particulieren kunnen voor opdrachten ArtEZ kunst- en cultuurprofessionals inzetten, hiervoor kun je contact opnemen met het ArtEZ Business Centre. Lees hieronder de mogelijkheden en wat handig is om te weten.

Samenwerken met ArtEZ

 

Professionele opdrachten

Om iemand te vinden die het beste bij je vraag of opdracht past is het goed om in je eerste contact onderstaande alvast aan te geven: 

  • Korte inhoudelijke omschrijving van de opdracht of vraag 
  • Beschikbare budget of vergoeding 
  • De locatie, met en voor hoeveel personen en op welke termijn 

 Mocht je er niet direct uitkomen, laat het ons weten, we helpen je graag verder. 
 
ArtEZ biedt onderwijs aan op drie locaties: Arnhem, Enschede en Zwolle. De ArtEZ website biedt een goed overzicht van alle opleidingen en disciplines en op welke locatie. 

Arnhem

Academie voor Art&Design Arnhem voor beeldende kunst, creative writing, kunsteducatie, architectuur, mode en vormgeving.  
Het ArtEZ Conservatorium en de academie voor Theater & Dans voor muziek, theater en dans.  
 
Het ArtEZ Dansplein
Kijk hier naar mogelijkheden om dans in te zetten. Het ArtEZ DansPlein bemiddelt tussen studenten en het werkveld. Wanneer je een aanvraag wilt indienen, een specifieke vraag of opmerking hebt kun je direct contact met hen opnemen per email. DansPlein heeft wekelijks overleg waarin alle aanvragen worden behandeld. 

Enschede 

AKI Academie voor Art&Design, Enschede voor beeldende kunst en vormgeving.  
Het ArtEZ Conservatorium met de Popacademie en klassieke muziek. 
 
De Popacademie heeft een productiebedrijf: PAMM. Dit bedrijf legt verbinding tussen studenten en het werkveld en heeft een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners en opdrachtgevers. PAMM programmeert bands, organiseert sessies bij poppodia en is betrokken bij festivals als Booster, de Popronde, Museumnacht Enschede, Tuckerville en Stukafest. Je kunt de Popacademie bereiken op dit mailadres

Zwolle

Academie voor Art& Design Zwolle voor beeldende kunst, illustraties, comic en animation design, kunsteducatie, architectuur en vormgeving. 
Het ArtEZ Conservatorium voor muziek met Jazz & Pop en klassieke muziek.  
 

Artez Finals, 2019