Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Samenwerken met ArtEZ

ArtEZ-studenten besteden het belangrijkste deel van hun opleiding aan het ontwikkelen van hun vaardigheden, hun taal en hun mogelijkheden. Eenmaal afgestudeerd willen zij dit toepassen in het werkveld. Wij helpen je hier graag mee. Dit doen we door kennis over cultureel ondernemen te delen en te bemiddelen tussen alumni, overheid en bedrijfsleven als er opdrachten worden gegeven.

Samenwerken met ArtEZ

 

Professionele opdrachten

Voor professionele opdrachten kunnen bedrijven en particulieren contact opnemen met ArtEZ. Wij zorgen voor het contact tussen opdrachtgever en kunstenaar. Dankzij een grote database met afgestudeerden en hun werk, leggen wij snel verbinding tussen opdracht en een selectie van kunstenaars. In nauw overleg met de opdrachtgever bieden we een voorselectie aan die het best bij de wensen van de opdracht past.

Het ArtEZ Business Centre zorgt voor het contact tussen opdrachtgever en kunstenaar.  Contact: abc@artez.nl of per telefoon: 026 - 35 35 737

Kijk ook naar mogelijkheden om dans in te zetten voor bijvoorbeeld een bedrijf of organisatie bij het ArtEZ Dansplein.

Het ArtEZ productiebedrijf PAMM Productions organiseert de MediaMusic Award, een verkiezing van de beste muziekproductie, programmeert bands, organiseert sessies bij poppodia en is betrokken bij festivals als Booster, de Popronde, Museumnacht Enschede, Tuckerville en Stukafest.

 

Artez Finals, 2019