Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Over

Het ArtEZ Business Centre helpt studenten met hun werk buiten en na ArtEZ. Alle kennis die van pas kan komen voor studenten die na hun studie gelijk aan de slag willen, wordt door ons verzameld en doorgegeven aan opleidingen, docenten, studenten en alumni. We beantwoorden vragen, delen informatie en bemiddelen tussen kunstenaar en werkveld.

Over

 

Tijdens en na afloop van hun opleiding zijn studenten bezig met het opzetten van een beroepspraktijk en het verkennen van het werkveld. Het ArtEZ Business Centre is de ingang voor meerdere lokale en regionale netwerken waar studenten en alumni baat bij kunnen hebben. We houden adviesgesprekken met alumni, delen zakelijke informatie en daarnaast ontwikkelen we (starters) programma’s, en verzorgen we trainingen en workshops.

Om kennis en ervaring over ondernemerschap in het kunstonderwijs te delen hebben we een community cultureel ondernemerschap opgericht binnen ArtEZ. En is er een intern informatiepunt voor subsidieaanvragen vanuit ArtEZ: ArtEZ Subsidie Desk

Omdat we het belangrijk vinden studenten na het afronden van hun studie te blijven volgen, delen we op onze blogs inspirerende verhalen & actuele ervaringen van alumni. Op Facebook en Instagram vind je nieuwe informatie over actuele ontwikkelingen. Denk aan activiteiten van de vakbonden, nieuwe initiatieven, tips & tricks, acties, financiering, subsidies, verhalen, opiniestukken en inspiratie.

ArtEZ Finals, 2019

Praktijkbalie

ArtEZ-studenten besteden het belangrijkste deel van hun opleiding aan het ontwikkelen van hun vaardigheden, hun taal en hun mogelijkheden. Eenmaal afgestudeerd willen zij dit toepassen in het werkveld. Wij helpen je hier graag mee. Dit doen we door kennis over cultureel ondernemen te delen en te bemiddelen tussen alumni, overheid en bedrijfsleven als er opdrachten worden gegeven.

Professionele opdrachten

Voor professionele opdrachten kunnen bedrijven en particulieren contact opnemen met ArtEZ. Wij zorgen voor het contact tussen opdrachtgever en kunstenaar. Dankzij een grote database met afgestudeerden en hun werk, leggen wij snel verbinding tussen opdracht en een selectie van kunstenaars. In nauw overleg met de opdrachtgever bieden we een voorselectie aan die het best bij de wensen van de opdracht past. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden om met ArtEZ samen te werken.

 

ArtEZ Finals, 2019

Team ArtEZ Business Centre

Bart Huydts directeur van het ArtEZ Business Centre

Cily Smulders projectadviseur van het ArtEZ Business Centre en coördinator van Gelderland valoriseert in de creatieve industrie

Annely Bouwmeister managementassistente van het ArtEZ Business Centre

Liesbeth Doornbosch projectmanager bij het ArtEZ Business Centre en beeldend kunstenaar

Tamara Rookus consultant & researcher entrepreneurship education van het ArtEZ Business Centre

Eefje Bouwkamp projectmanager bij het ArtEZ Business Centre en beeldend kunstenaar

Marjanne Kuipers online community manager bij het ArtEZ Business Centre en graphic designer

Contact

ArtEZ Finals, 2019

 

ArtEZ Business Centre

Onderlangs 9, 6812 CE Arnhem
Postbus 49, 6800 AA Arnhem
abc@artez.nl
026 -35 35 737