Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

AGENDA

AGENDA

Februari

Final Muziektheater Lisanne Helwig - RAVE TECHNO  THEATER 432

Final Muziektheater Lisanne Helwig - RAVE TECHNO THEATER 432

|
Arnhem
|
Finals
Muziek
Theater
Mensen zijn hier een stuk minder verlegen. Je treedt in de voetsporen van durvers. Van doeners. Van dansers. Jaaaaaa!!!! 432Hz is nieuw en is er maar één keer! Een rauwe combi van beats - techno - feest - verhalen - theater. Alles komt samen voor een unieke ervaring. Deuren open om 20:00!!! 20:30 begint de avond! Later binnenlopen niet mogelijk! Concept: Lisanne Helwig Muziek: KEUZUZ Spel: Steven Van Oudshoorn, Julia Versteeg, Ryan van Thull, Lisanne Helwig De voorstelling is afgelopen rond 21.30 Het feest gaat daarna nog door!
Meeloopdagen Popacademie

Meeloopdagen Popacademie

|
Enschede
|
Muziek
Heb je een open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst een dag proefstuderen voordat je een definitieve keuze maakt? Kom dan naar een van de meeloopdagen van de Popacademie in Enschede. Na zo'n dag heb je een beter beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en kun je beter inschatten of de studie en de stad bij je passen.
Meeloopdag Docent Muziek Zwolle

Meeloopdag Docent Muziek Zwolle

|
Zwolle
|
Docentopleidingen
Muziek
Heb je een Open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met de opleiding Docent Muziek te starten, maar wil je eerst een dag komen kijken voordat je een definitieve keuze maakt? Meld je dan aan voor de Meeloopdagen. Bij een Meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma waarin een paar vaste programma-onderdelen zitten.  Nadat je op een Meeloopdag bent geweest heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de studie bij jou past.