Naar overzicht
Naar overzicht
ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem,
Routebeschrijving
Talentendagen Show up!

Talentendagen Show up!

ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem,
Routebeschrijving

Ontwikkel jouw dans- en performance skills tijdens de Talentendagen van ArtEZ Bachelor Docent Dans in Arnhem. Show Up! is het open podium waar je samen met andere ambitieuze danstalenten op een van deze dagen jouw voorstelling kunt tonen in een grote, professionele theaterzaal van ArtEZ. Voorafgaand en op de dag zelf word je gecoacht, zodat je helemaal klaar bent voor het optreden!

De dag begint met een warming up in de dansstudio, gevolgd door een doorloop waar je het lichtplan aanscherpt. Na een gezamenlijke lunch begint het middagprogramma met eerst de voorstelling (gratis toegankelijk voor publiek) en aansluitend twee workshops. Lekker samen dansen en leren van elkaars verhaal om een volle, leerzame en leuke dag af te sluiten.

Praktische informatie:
Wat: Show Up! tijdens de Talentendagen van ArtEZ, Bachelor Docent Dans in Arnhem
Wie: dansers van 10 tot 30 jaar
Wanneer: 23 maart 2019 (van 9.00 – 17.00 uur)
Waar: ArtEZ Theaterzaal 1, Onderlangs 9, Arnhem
Workshopdocenten: Yuliya Globa & Dalton Jansen (onder voorbehoud)
Kosten: gratis
Meer informatie en aanmelden: Jocelyn Bergland (j.bergland@artez.nl)

SHOW UP! is dit studiejaar onderdeel van Talent on the Move, een initiatief i.s.m. Cultuurmij Oost. 
Talent on the Move zet zich in voor hedendaags en urban danstalent in Gelderland. Via verschillende platforms krijgt jong danstalent een kans zich verder te ontwikkelen, te laten zien aan publiek en andere dansfanaten te ontmoeten. Meer informatie: www.talentonthemove.org